Termeni si conditii

Marca de autenticitate poansonata pe bijuteriile Hemfard

Bijuetriile originale Hemfard sunt poansonate cu marca de responsabilitate HF, marca de autenticitate ANPC, si marca titlului materialului pretios: 585 pentru aurul de 14k, 750 pentru aurul de 18k si 825 pentru argint. 

Pretul afisat 

Pretul afisat pe site-ul Hemfard.ro este exprimat in RON, si include gratuit transportul si asigurarea, ambalajul si TVA. Asigurarea si transportul sunt gratuite doar in aria de acoperiate a FAN Courier. In cazul aplicarii unui discount, preturile afisate se pot modifica, la fel si cand variatiile de schimb valutar sunt considerabile sau pretul materialului pretios creste. In cazul in care pretul unui este listat din greseala ca fiind zero, Hemfard  nu este obligat sa livreze acel produs la pretul respectiv, acesta fiind considerata o eroare tehnica.

Cum plasez comanda

 Puteti plasa comanda prin apel telefonic la numarul 0720 380 297 sau online completand formularul de inregistrare. Pentru facturarea si livrarea produsului este foarte important sa completati corespunzator informatiile si datele dumneavoastra de contact solicitate in formularul de inregistrare. Hemfard.ro va garanteaza ca datele dumneavoastra personale nu sunt instrainate catre alte terte parti. Pentru comanda online actionati astfel:

creati cont utilizator

logati-va in contul personal

adaugati prudusul dorit in cosul personal ( atentie la alegerea culorii, marimii si a materialului

completati datele de facturare si livrare

faceti click pe butonul Comanda. 

Cum platesc comanda

Bijuteriile Hemfard pot fi achitate prin urmatoarele modalitati:

Plata online cu cardul. Xxxx Pay va procesa tranzactia

Plata cash, in atelierul Hemfard

Plata ramburs. Se achita numerar la livrarea produsului de catre Fun Courier

Transfer bancar in contul Hemfard. Informatiile pentru transfer sun: HEMFARD JEWELLERY SRL , CUI: 36320103, cont bancar: RO76BRDE170SV33601471700, deschis la BRD.

Plata unui avans 

In cazul bijuteriilor personalizate sau a comenzilor ce depasesc suma de 1500 lei, Hemfard isi rezerva dreptul de a percepe un avans de pana la 70% din valoarea acestora. 

Transport / Asigurare 

Transportul bijuteriilor si asigurarea sunt gratuite in zona de acoperire a FAN Courier. Daca domiciliul dumneavoastra nu se afla in zona de acoperire va rugam sa ne contactati pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie le livrare. In cazul in care constatati neconformitati la livrarea bijuteriei, va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp.

Contract

Contractul dintre Hemfard si cumparator este guvernat de legea romana. Orice neintelegere se rezolva pe cale amiabila. In cazul imposibilitatii rezolvarii neintelegerii pe cale amiabila, sitiatia va fi gestionata de Curtea de Arbitraj Comercial International de Camera de Comert si Industrie din Romania, conform reglemantarilor acestora. 

Drepturi de autor

Toate informatiile de pe site-ul www.hemfard.ro: grafica, designul, imaginile, textele, fotograafiile, sunt proprietatea Hemfard, iar copierea, republicarea, reproducerea, distribuirea, modificarea continutului, informatiilor, materialelor si a datelor de pe site este strict interzisa in lipsa acordului scris al reprezentantului Hemfard. 

Bijuteriile de pe site

Va informam ca fotografiile si bijuteriile de pe site sunt cu titlul de prezentare. Bijuteriile pe care le veti comanda vor fi realizate special pentru drmneavoastra. 

Fotografiile sunt editate in photoshop, si pot prezenta diferente de culoare fata de produsul original. Astfel de diferente de culoare pot aparea si in functie de setarile monitorului dumneavoastra. 

Pentru o mai buna vizualizare a produselor Hemfard, ne puteti vizita showroom-ul. Aici puteti proba toate modelele de bijuterii realizate. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pe e-mail sau telefonic pentru a programa vizita din showroom-ul aflat pe strada Mantuleasa, nr. 42.

Reclamatii 

Pentru reclamatii ne puteti contacta la adresa de e-mail contact office@hemfard.ro.

In cel mai scurt timp posibil, echipa Hemfard va face tot posibilul pentru a rezolva reclamatiile dumneavoastra.