Returnarea bijuteriilor 

Returnarea bijuteriilor 

Returnarea produsului comandat se poate face in maxim 14 zile calendaristice de la primirea acestora doar in cadrul prevederilor Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorului. 

       Daca bijuteriile comandate prezinta defecte sau nu corespund cu comanda confirmata prin mail de Hemfard, acestea pot fi inlocuite. Transportul comenzii initiale si transportul returului bijuteriei va fi achitat de catre solicitant. Restituirea  sumei comenzii se face in maxim 7 zile si nu include costurile de transport. 

       Returul este acceptat doar in cazul in care ne prezentati urmatoarele: o poza cu defectul bijuteriei, o scurta descriere a defectului, mail-ul de confirmare Hemfard, fluturasul de la curier, factura si chitanta, bijuteria si ambalajul nealterate. Costurile trasportului sunt achitate de catre client. 

        Bijuteriile personalizate si bijuteriile ridicate personal de la sediul Hemfard.ro nu reprezinta comert la distanta si conform legii nr. 51 din 21.01.2003 nu pot fi returnate.

Pentru bijuteriile achizitionate cu cardul, suma achizitiei va fi restituita pe cardul folosit la tranzactionare, in maxim 30 de zile de la data acceptarii returului. 

Pentru schimburi si returnari contactati-ne la office@hemfard.ro