Politica de confidentialitate

Hemfard.ro ofera utilizatorilor dreptul la o navigare online sigura si protejeaza dreptul la imagine si intimitate pentru protectia vietii dumneavoastra personale. Astfel, va facem cunoscute scopurile pentru care anumite informatii cu caracter personal va sunt solicitate, si ne asiguram ca aceste informatii sunt folosite exclusiv in scopul prezentat la cererea respectivelor date.

Nota de informare despre protectia datelor cu caracter personal

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Hemfard are obligatia de a administra datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

Scopul

Pentru achizitionarea unor produse online si servicii de catre utilizatorii Hemfard.ro este necesara colectarea datelor cu caracter personal.

Obligatia de a furniza datele

Clientii sunt obligati sa ne transmita datele personale , acestea fiindu-ne necesare pentru a le pune la dispozitie produsele si serviciile oferite de catre Hemfard.ro. Refuzul de transmitere a datelor pune Hemfard.ro in imposibilitatea de a livra serviciile solicitate.

Destinatia datelor cu caracter personal

Datele inregistrate pe Hemfard.ro sunt utilizate de catre operator si pot fi tranmise numai urmatoarelor parti: autoritatilor publice- in cazul derularii actelor de justitie sau administrative, agentilor care livreaza marfa, in cazul in care achizitionati produse.

Drepturile dumneavoastra

Confirm Legii nr. 667/2001, aveti dreptul de acces si modificare a datelor, dreptul de a apela la justitie, dreptul de opozitie sau dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul de a sterge datele. In cazul incalcarii acestor drepturi adresati-va printr-o cerere scrisa, datata si semnata, pe adresa de mail hemfard.jewellery@gmail.com.

Date generale colectate de Hemfard.ro

In anumite parti ale site-ului Hemfard.ro va solicita furnizarea datelor personale: numele dumneavoastra, numarul de telefon, adresa, e-mail-ul. Aceste informatii sunt necesare facturarii produselor Hemfard achizitionate. Hemfard.ro prelucreaza informatiile cu caracter personal pentru a identifica o anumita persoana in momentul inregistrarii dumneavoastra pe site, cand va creati un cont, daca accesati anumite produse sau prin activarea unor materiale publicitare sau promotionale.

Conturile dumneavoastra pe Hemfard.ro

Pentru a va crea cont pe Homfard.ro trebuie sa completati date precum numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de e-mail. In momentul achizitionarii online a produselor va trebui sa completati si datele necesare facturarii pe persoana fizica sau persoana juridica in functie de statutul dumneavoastra.  Pentru clientii persoane fizica se va completa adresa din cartea de identitate si CNP-ul. Daca doriti sa ne adresati intrebari referitoare la produse sau servicii va trebui sa ne oferiti e-mailul, numarul de telefon si numele si prenumele dumneavoastra. Aceste informatii nu for fi afisate pe site-ul Hemfard.ro.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de cartre Hemfard.ro

Pentru a imbunatatii site-ul nostru si pentru a creste calitatea serviciilor si produselor oferite, utilizam informatii precum datele domneavoastra personale, date demografice, tehnice sau colective. 

In momentul inregistrarii in cont v-ati dat acordul utilizarii datelor cu caracter personal pentru a fi informati despre actualizarea site-ului web, informatiile aditionale care vin in interesul dumneavoastra, newslettere cu informatii folositoare. Utilizarea acestor date cu caracter personal  de catre Hemfard.ro se face conform reglementarilor legale in vigoare cu privire la protectia persoanelor, libera circulatie a datelor si prelucrarea acestora.

Transmiterea datelor cu caracter personal

Hemfard.ro poate sa transmita datele dumneavoastra personale catre terti in urmatoarele cazuri:

  • cu acordul dumneavoastra.
  • In cazul livrarii produselor achizitionate de dumneavoastra vom transmite datele de contact catre agentii de curierat care vor livra comanda.
  • In cazul in care imbunatatirea, facilitatea sau realizarea produselor dumneavostra necesita implicarea partenerilor companiei. Companiile partenere au dreptul de a folosi datele dumneavoastra distribuite de catre Hemfard.ro doar in cazul asistentei prestarii serviciilor cerute de dumneavostra. 
  • Conform prevederilor legale sau bunei-credinte putem livra informatii personale institutiilor si autoritatilor publice daca: 

     a) este prevazut intr-o dispozitie legala.

     b) protejeaza siguranta nationala sau previne o infractiune.

     c) protejeaza drepturile companiei Hemfard jewellery S.R.L.

     d) aceste date sunt folositoare rezolvarii diferitelor situatii. 

     e) apara siguranta publica si a individului.

  • In cazul in care actiunile dvs. contravin instructiunilor de utilizare a unor servicii si produse, sau termenilor si conditiilor mentionate de Hemfard.ro. 
  • In cazul in care Hemfard.ro este achizitionata partial sau total de o alta companie sau fuzioneaza baza de date este transmisa noului operator. In cazul insolventei, prin administratorul, cumparatorul sau lichidatorul, baza de date poate fi autorizata, tranzactionata, vanduta doar prin intermediul instantei. Daca vor fi situatii din cele mentionate mai sus vom face un anunt pe site-ul Hemfard.ro sau veti primi un e-mail.


Dreptul de a stergele datele dvs.

Hemfard va ofera dreptul de a va modifica datele de contact pe care le-ati inregistrat. Puteti, de asemenea, sa cereti operatorului sa stearga datele dvs. oricand. 

Securitatea datelor

Securitatea si confidentialitatea datelor de pe contul Hemfard sunt protejate de o parola si username. Bazele de date sunt stocate pe un server securizat fiind accesat cu ajutorul unei parole. Angajatii care au acces la baza de date au semnat acordul de respectare a prevederilor legale. 

Cookies

Pentru fluidizarea traficului pe site-ul Hemfard.ro folosim ”cookies”. Acestea sunt fisiere cu dimensiuni mici care sunt plasate de browser pe hard-diskul  utilizatorului facand posibila memorarea numelui de utilizator, parola si pentru a personaliza paginile in functie de preferintele vizitatorilor. In browserul dvs. aveti optiunea de a bloca aceste cookies. 

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca o sa fie necesara o schimbare a politicii de confidentialitate vom posta respectiva modificare pe pagina aceasta. Daca aveti nelamuriri sau intrebari despre politica de confidentialitate ne puteti scrie la hemfard.jewellery@gmail.com

Va multumim ca apelati la serviciile Hemfard!