Intrebari frecvente

Da, bijuteriile afisate pe site sunt pastrate ca prototip si pot fi vizualizate si probate in atelierul Hemfard, cu o programare in prealabil la numarul: 0720.380.297

Desigur! Bijuteriile pot fi ridicate personal de catre client din atelierul Hemfard atat in timpul saptamanii cat si in weekend, cu o programare in prealabil la numarul: 0720.380.297

In cazul bijuteriilor fragile marcarea ar implica deretiorarea acestora. Cu toate acestea, bijuteriile sunt insotite de un certificat de analiza a titlului oferit de ANPC.

Returnarea produsului comandat se poate face doar in cadrul prevederilor Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorului. Bijuteriile personalizate si bijuteriile ridicate personal de la sediul Hemfard.ro nu reprezinta comert la distanta si conform legii nr. 51 din 21.01.2003 nu pot fi returnate.

Bijuteriile Hemfard sunt inscriptionate cu marca de respunsabilitate HF, marca de autenticitate ANPC, respectiv marca cu titlul materialului pretios: 750 pentru aurul de 18k, 585 pentru aurul de 14k, 925 pentru argint.

Hemfard.ro ofera o gama larga de posibilitati de personalizare a bijuteriei atat prin tehnica cat si prin concept si design. Costul acestor personalizari nu este inclus in pretul afisat pe site, ci va fi comunicat clientului inainte de inceperea procesului de personalizare.

Livrarea bijuteriilor comandate pe Hemfard.ro este gratuita pe teritoriul Romaniei atata timp cat adresa destinatarului se regaseste pe lista localitatilor acoperite de FAN Courier. Rambursul la livrarea bijuteriilor nu este taxat. In cazul in care adresa cumparatorului nu este in raza de acoperire a serviciilor FAN Courier, este perceputa o taxa pe km suplimentari. In situatia in care clientul solicita modificarea unui produs sau ajustarea masurii, achitarea transportului revine in sarcina acestuia.

Pentru a afla masura potrivita a inelului va recomandam sa consultati ghidul de marimi atasat la rubrica Informatii – Ghid marimi, sau sa vizitati atelierul Hemfard.

Hemfard.ro asigura gratuit livrarea bijuteriilor la destinatia specificata in formularul de comanda, transportul fiind securizat pana la adresa cumparatorului. Valabilitatea asigurarii inceteaza la semnarea de primire a produsului de catre client.

Pe site-ul Hemfard.ro sunt comercializate inele fixe si inele ajustabile. Pentru inelele ajustabile Hemfard garanteaza ca acestea se vor potrivi pe un deget cu o masura mai gros sau cu o masura mai subtire. In cazul in care un inel fix nu se potriveste cu masura degetului, in functie de modelul acestuia, se pot face anumite ajustari.  Costul acestor ajustari este suportat de catre client si variaza in functie de complexitatea designului si de material.

Plata online cu cardul. Xxxx Pay va procesa tranzactia

Plata cash, in atelierul Hemfard

Plata ramburs. Se achita numerar la livrarea produsului de catre Fun Courier

Transfer bancar in contul Hemfard. Informatiile pentru transfer sun: HEMFARD JEWELLERY SRL , CUI: 36320103, cont bancar: RO76BRDE170SV33601471700, deschis la BRD.

Garantia oferita bijuteriilor comercializate pe Hemfard.ro este de 10 zile de la data achizitionarii acestora si se face pe baza Certificatului de Garantie. Garantia nu acopera daunele produse bijuteriei de catre client, cum ar fi purtarea neingrijita a bijuteriei, expunerea la acizi, solventi, pierderea, spargerea pietrelor, expunerea la temperaturi inalte. Eventualele defecte de fabricatie ascunse vor fi remediate de Hemfard.ro intr-un termen rezonabil si fara costuri suplimentare, numai in baza prezentarii certificatului de garantie in original.

Load More