Despre noi

Brandul Hemfard s-a lansat oficial in 2016 cu crearea primei colectii de bijuterie conceptuala intitulata ”Smart by Nature”. Identificandu-se cu propriile-mi creatii, experiente si identitate, brandul Hemfard isi are originea in primele bijuterii realizate inca din 2010. Pasiunea pe care am dezvoltat-o pentru design, concept, imbinarea tehnologiei cu lucrul manual, cat si folosirea materialelor neconventionale sau a celor pretioase, de cele mai multe ori provenite din surse reciclabile, au facut ca stilul creatiilor Hemfard sa urmeze doua directii distincte: una conceptuala, iar cealalta – decorativa, minimalista.

Bijuteriile conceptuale pe care le creez sunt organizate in colectii si sunt prezentate la expozitii internationale dedicate bijuteriei contemporane. Subiectele abordate in aceste colectii sunt teme sociale si au rolul de a promova constientizarea problemelor pe care societatea contemporana se confrunta: diferenta majora dintre straturile sociale, suprapopolarea, incalzirea globala sau schimbarile climatice. Aceste colectii au fost premiate la Autor Bucuresti, JOYA Barcelona, Artistar Milano, iar o parte dintre piesele statement sunt incluse in colectia permanenta a Muzeului de Bijuterie Ilias Lalaounis din Atena. Piesele auxiliare care intregesc colectiile sunt disponibile in serie limitata si pot fi personalizate.

Bijuteriile din categoria Fine jewelry reflecta pasiunea mea pentru creatie, design, si combinarea materialelor pretioase cu portelanul, sticla, lemnul, rasina sau plasticul. Acestea pot fi achizitionate direct de pe site, sau pot fi personalizate in functie de preferintele dumneavoastra.

Incepand din 2016, Hemfard sustine financiar Fundatia Salvati Copiii, iar din 2020 un procent suplimentar de 3% din vanzarile online va fi donat pentru o cauza sociala.